Blog

Vakantie vieren aan zee

Wil jij lekker vakantie vieren aan zee? Dat kan in onze vakantiewoning X-loft aan zee. We wonen in een land dat aan zee ligt. Misschien woon jij in een plaats woont die niet per se dicht bij het strand is en houd je er wel van. Dan is een vakantiewoning aan zee huren een geweldig idee.  

Welke huisjes zijn er?

Op het vakantiepark basecamp hebben wij ons vakantiehuisje X-loft aan zee. We hebben het dan over een kleine loft. Ze noemen het ook wel een Tiny house. Je kunt het echt zien als een klein appartementje aan het strand waar alles aanwezig is wat je nodig hebt. Gezien je aan het strand bent kun je wel elke dag naar het strand.

Het huisje is direct gelegen aan het natuurgebied de Kennemerduinen. Mocht je dus genoeg strandwandelingen hebben gemaakt en wil je iets anders? Dan zul je zeker hier even langs moeten gaan. Op het basecamp van IJmuiden vind je meerdere van dit soort Lofts. Het is een energiezuinige en compacte woning waar dan weer wel veel lichtinval is.

Vakantie vieren aan zee in onze X-loft.

Het huisje heeft een woonkamer waar je een fijne zithoek hebt met een aparte eethoek. Je hoeft je eetgewoonten dus ook niet aan te passen. Het bijzondere aan dit huisje is dat je geen tv hebt in het huisje. Wat je dan weer wel hebt is een platenspeler. De platenspeler is voor grammofoonplaten. Er is een open keuken met een quooker, combimagnetron en een vaatwasser. Je hoeft zelf niet af te wassen terwijl je op vakantie bent.

Er zijn twee slaapkamers aanwezig. Beide kamers hebben plek voor twee personen. In totaal zou je dus met vier personen in de loft kunnen verblijven. Er is een badkamer met inloopdouche en uiteraard een wc en wastafel. Ook word je voorzien van een föhn dus die hoef je dan ook niet mee te nemen.

Er is een tuin met een vlonderterras en een lounge set. Je kunt dus ook met mooi weer ervoor kiezen om lekker in de tuin te zitten en verder nergens heen te gaan. 

De bedden worden opgemaakt met heerlijk frisse bedlinnen. Handdoeken vind je hier ook dus zou je in principe niet zelf mee hoeven nemen. Er is een algemene parkeerplaats waar je de auto neer kan parkeren.  

De omgeving

Buiten dat er veel zee en strand is zijn er natuurlijk nog andere dingen die je kunt doen. Als je echt een langere tijd hierheen gaat dan wil je op een gegeven moment wat anders zien dan alleen het strand. Dat kan zeker in deze prachtige omgeving. In de omgeving zijn er ook veel bijzondere dieren te spotten.

Er is veel natuurgebied waar je kunt wandelen zoals de duinen en bijvoorbeeld dieren spotten. Lekker lunchen ergens in de stad of op het strand. Er is genoeg te doen en het is al helemaal een prachtige omgeving om te verblijven. Kom lekker tot rust in onze X-loft aan zee.

Social media

Contact ons

© 2022 Homeful. All rights reserved.