About

Welkom op onze website! Wij zijn Frank de Groot en Sandy Hogenboom en zijn allebei heel wat jaartjes werkzaam in de wereld van vakantiewoningen. In 2001 zijn we begonnen in de verhuurbranche en in 2007 hebben we een makelaardij opgericht en gerund, waarbij we ons volledig richtten op de verkoop van vakantiewoningen. Inmiddels heeft Frank de keuze gemaakt om zich meer te gaan focussen op de plan- en conceptontwikkeling van vakantieparken en Sandy op de inrichting van vakantiewoningen. Hoewel we privé inmiddels uit elkaar zijn, werken we nog altijd graag samen.

Omdat we al zo lang meelopen in deze geweldig leuke branche, hebben we al heel wat parken en vakantiewoningen gezien in ons leven. Bij het aankopen van onze eigen vakantiewoningen als belegging, hebben we de parken en locaties dan ook heel zorgvuldig uitgekozen. De parken zijn allemaal anders, maar bezorgen ons stuk voor stuk het ultieme vakantiegevoel en zijn allemaal gelegen in toeristisch sterke regio’s. We vonden het een uitdaging om hier unieke, mooi ingerichte woningen van te maken met goede faciliteiten zoals een jacuzzi of hottub, Quooker kraan of een complete buitenkeuken. Minimaal de luxe van thuis, mét iets extra’s. Wij zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan een positieve gastbeleving. 

Via deze website kun je alle vakantiewoningen uitgebreid bekijken en de unieke kenmerken ontdekken. Voor het bekijken van de beschikbaarheid en het maken van een reservering kom je automatisch terecht op de juiste (park)website. Wij wensen onze gasten alvast een fantastisch verblijf toe op de mooiste parken en plekjes van Nederland!