Blog

Op vakantie in Nederland

Op vakantie in Nederland

Sinds de grenzen door het coronavirus overal op slot gingen, zijn we massaal Nederland gaan ontdekken met zijn allen. En met succes: Nederland heeft erg veel te bieden en een vakantie in eigen land kan dan ook ontzettend leuk zijn. En bovendien is een vakantie in Nederland veel beter voor het milieu dan al die verre reizen en kan het ook nog eens stukken goedkoper zijn, omdat je veel kunt besparen op de reiskosten. Een vakantie in Nederland is helemaal van nu en wij geven je hier de beste tips om zoveel mogelijk uit je vakantie te halen.

De voordelen van een vakantie in Nederland

Op vakantie gaan in eigen land brengt veel voordelen met zich mee. Het is dus voordelig, omdat je flink kunt besparen op de reiskosten. Ook ben je niet zo lang onderweg, waardoor je meer tijd hebt om van je vakantie te kunnen genieten. Bovendien heb je veel zaken bij de hand, is thuis nooit ver weg in geval van nood en kun je altijd terecht bij een arts of ziekenhuis waar je goed begrepen wordt. Allemaal pluspunten dus van een vakantie in Nederland.

Nederland is erg afwisselend

Hoewel Nederland maar een klein land is, is er toch veel afwisseling te vinden. Ga je naar zee, een historische stad of liever het groen in in een mooi natuurgebied? In Nederland kan het allemaal. En het mooiste: je kunt al deze onderdelen ook nog eens gemakkelijk met elkaar combineren in één vakantie. De Nederlandse kust is prachtig en de grote steden kennen een rijke historie. Genoeg elementen dus voor een afwisselende vakantie.

Luxe vakantiehuisjes in Nederland

Voor je vakantie in Nederland heb je de keuze uit tal van verschillende accommodaties. Of je nu houdt van een luxe hotel met alles erop en eraan of liever de gezelligheid van een camping opzoekt, alles is mogelijk. Of wat dacht je van een tiny house bij op een bijzonder plekje? Laat je verrassen, want vaak zijn dit nu net de plekjes waarvan je niet wist dat ze bestonden. En de persoonlijke touch en kleinschaligheid maken het extra leuk.

De duur van je vakantie in Nederland

Een vakantie in Nederland kan zowel geschikt zijn voor een korte trip als een lange vakantie. Voor een weekendje weg hoef je nooit lange afstanden af te leggen en zijn er talloze plekken te vinden die iets leuks te bieden hebben voor enkele dagen. Maar ook voor langere vakanties kun je prima in Nederland blijven. En wat dacht je van een mini roadtrip? In drie weken kun je een heleboel leuke plekken ontdekken en leer je ons eigen land eens van een heel andere kant kennen. Laat je dus verrassen en ga op vakantie in eigen land.

Social media

Contact ons

© 2022 Homeful. All rights reserved.