Blog

Op vakantie in Limburg

Op vakantie in Limburg

Vakantie in Limburg. Als je niet in de buurt van het zuiden woont kan het aantrekkelijk zijn om daar eens lekker op vakantie te gaan om de boel te verkennen. Limburg heeft een bijzonder mooie groene omgeving, één van de mooiste van het land. Daar vind je veel meer dan je in de rest van Nederland hebt. In deze blog vertellen wij je er meer over.

De vakantiewoningen van Homeful in Limburg

Homeful heeft een geweldige bungalow voor jouw vakantie in Limburg. Bij het boeken van een vakantiewoning van Homeful kun je exact zien waar ze gelegen zijn. Aangezien wij op meerdere plekken in Nederland vakantiewoningen aanbieden is het leuk om een keer te kijken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Bekijk de verschillende woningen en kies er eentje die aansluit bij je wensen.

De woningen van Homeful hebben allemaal een andere en unieke inrichting. Wil je op vakantie in Limburg? Dan is onze vakantiewoning met wellness echt een aanrader.

De vakantiewoningen hebben allemaal verschillende opties. Zo kun je kiezen tussen een vakantiewoning voor vier personen of zes personen. Ook heb je de optie om een luxer huisje te nemen genaamd Homeful Villa Family Wellness. Hier heb je dan een aparte sauna en een jacuzzi in de tuin. Heerlijk om even in te ontspannen als je na een drukke dag in het huisje komt. Hier kun je lekker bijkletsen met een drankje in de avond.

De omgeving van Limburg

Het mooie aan deze locatie is dat je in de omgeving ook genoeg te doen hebt. Er is in de omgeving veel groen te vinden, je kunt lekker naar buiten gaan om te wandelen of fietsen.

Verken de omgeving tijdens je vakantie in Limburg. Er zijn genoeg restaurants en terrasjes waar je kunt zitten en een drankje kunt benuttigen. Proef de Limburgse gezelligheid en ga lekker een hapje eten of genieten op een terras. Maastricht en Valkenburg zijn enorm populair, prachtige steden om doorheen te lopen.

Drielandenpunt & Vaalserberg is een van de bekendste bezienswaardigheden in Limburg. Als je toch in het zuiden bent kun je deze echt niet overslaan. Tevens is het leuk om dit te bezoeken met kinderen. Hier vindt je verschillende leuke wandelroutes en fietsroutes. Hier zul je de mooiste uitzichten tegenkomen. Met lekker weer kun je hier met gemak een hele dag doorbrengen. Voor de kinderen is hier een doolhof met een speelplein.

Neem een kijkje bij kasteeltuinen Arcen waar je heerlijk kunt wandelen. Je bent omringd door de prachtige kleuren van de natuur. Hier vind je tevens het meest veelzijdige bloemen- en planten park van Europa. Dat is enorm bijzonder en mag je eigenlijk niet missen als je op vakantie bent in Limburg.

Je kunt de natuur ingaan met een fiets of scooter. Deze kun je uiteraard huren, voor de wandelaars onder ons is dit natuurlijk niet noodzakelijk. Limburg is omringd door allerlei mooie natuurgebieden. Je kunt hier dus heel makkelijk een hele dag de natuur in. Als je een hond hebt zal die het ook geweldig vinden om een wandeling te maken. Je zult een hoop lokale bewoners tegenkomen want wie maakt er nu geen gebruik van de natuur als je dit in je achtertuin kunt vinden?

Social media

Contact ons

© 2022 Homeful. All rights reserved.