Blog

Jaarrond genieten van bubbels in een bubbelbad van Homeful

Bij Homeful kun je terecht voor een luxueuze vakantie, met als hoogtepunt een heerlijk bubbelbad. Of je nu op zoek bent naar ontspanning in een knusse vakantiewoning, of wilt verblijven in een royale en volledig uitgeruste wellness villa, wij bieden een gevarieerd aanbod aan accommodaties met onder andere een bubbelbad. Laat je verwennen en geniet van een ultieme vakantie in stijl.

Waar kun je dit doen?

De accommodaties van Homeful beschikken over veel faciliteiten. Minimaal de luxe van thuis mét iets extra’s. Je kunt onze vakantiewoningen huren voor een bepaalde periode en er is een ruime keuze in grootte en voorzieningen. Sommige woningen beschikken over extra luxe in de vorm van een jacuzzi en/of sauna. Zorg ervoor dat je bij boeking op deze faciliteiten let. Onze wellness woningen bieden extra comfort en luxe voor een onvergetelijke vakantie-ervaring, het hele jaar door.

Bubbelbad in de winter?

Een jacuzzi of hottub is niet alleen in de zomer te gebruiken, maar eigenlijk het hele jaar door. Het warme water maakt het juist aangenaam in de winter, terwijl het in de zomer fijn is na een warme dag. Bij de Homeful vakantiewoningen biedt de jacuzzi een optimale wellness-ervaring en de nodige rust.

Wat hebben de Homeful vakantiewoningen nog meer te bieden?

Onze vakantiewoningen bieden meer dan alleen wellness voorzieningen zoals een jacuzzi en/of sauna. Ze zijn stuk voor stuk prachtig ingericht. In alle woningen zijn de keukens voorzien van hoogwaardige apparatuur (waaronder een Quooker kraan), waar je comfortabel kunt koken en genieten van een heerlijke maaltijd binnen of op het terras. Een aantal vakantiewoningen zijn uitgerust met een haard of houtkachel.

Om de juiste woning te vinden voor een vakantie, is het belangrijk om je wensen en behoeften in overweging te nemen. Elke woning heeft zijn eigen charme en is op een unieke manier ingericht. De belangrijkste verschillen zijn het aantal slaapplaatsen, de omgeving en de park- en woningfaciliteiten.

Eén ding is zeker; Bij Homeful vind je een woning die bij je past. Welke woning spreekt jou het meest aan?

Bekijk alle woningen.
Bekijk bosbungalow Loft
Bekijk Villa Family Wellness
Bekijk X-LOFT aan zee
Eco-Lodge Wellness