Blog

Jaarrond genieten van bubbels in een bubbelbad van Homeful.

Een vakantiehuis met bubbelbad is natuurlijk heerlijk. Genieten van bubbels terwijl je lekker op vakantie bent, dat is pas echt genieten. In de vakantiewoningen van Homeful kun je altijd terecht in een bubbelbad. Wij weten hoe we jou echt kunnen laten genieten.

Waar kun je dit doen?

De vakantiewoningen van Homeful hebben diverse soorten facaliteiten. Onze vakantiewoningen kun je huren voor een bepaalde tijd. Je hebt verschillende keuzes in de grootte van de huisjes, de verschillende soorten facaliteiten en de omgeving. Niet al onze vakantiewoningen zijn voorzien van een bubbelbad dus let hier even op op dat je degene kiest die dat wel heeft.

Sommige vakantiewoningen van Homeful kunnen gezien worden als een wellnessbungalow. Het zijn echt bungalows die net wat meer luxe te bieden hebben. Hier hebben we het dan over bungalows met jacuzzi’s, maar ook met sauna’s enz. Bij ons kun je het hele jaar door genieten van de heerlijke bubbels. 

Bubbelbad in de winter?

Er wordt vaak gedacht dat je een bubbelbad alleen in de zomer gebruikt omdat het het dan warm is. Echter kun je er in de winter ook zeer goed gebruik van maken. Gezien het warme water is het juist lekker om in de winter in de tuin in de jacuzzi te zitten. Het is koud buiten dat klopt inderdaad, maar het water in de jacuzzi is lekker warm. Dat maakt een jacuzzi in de winter extra fijn!

Het is zeer zeker mogelijk om het hele jaar door in de jacuzzi te zitten. Voor alle seizoenen is het geschikt om gebruik te maken van de jacuzzi. In de zomer kan het ‘s avonds afkoelen, hoe lekker is het dan om even in de jacuzzi te stappen? In de winter is het dan de hele dag al koud dus lekker in een warm bad buiten genieten is het beste wat je dan kan doen!

Het mooie aan de jacuzzi’s bij de homeful vakantiewoningen is dat ze allemaal stuk voor stuk een prachtig uitzicht hebben. Het idee van wellness is natuurlijk dat je een mooi uitzicht hebt waarmee je optimaal tot rust kunt komen. Je zou er niet blij van worden als je in een omgeving zit met veel lawaai om je heen. 

Wat hebben de Homeful vakantiewoningen nog meer te bieden?

Buiten de wellness met jacuzzi en sauna zijn onze vakantiewoningen zelf ook geweldig ingericht. De woningen zijn voorzien van meerdere kamers en een moderne mooie keuken. Je kunt je lekker uitsloven in de keuken en genieten van een heerlijke zelfgemaakte maaltijd, deze kun je binnen of op het terras benuttigen.

Om de juiste keuze te maken moet je echt kijken naar wat je op zoek bent tijdens je vakantie. Alle woningen hebben hun eigen charme en zijn ingericht op een andere manier. Het grootste verschil zit hem over het algemeen in het aantal slaapplaatsen, de omgeving en de wellness facaliteiten. 

De homeful woningen zijn alle uniek, welke woning spreek jou het meeste aan?

Bekijk alle woningen.
Bekijk bosbungalow Loft
Bekijk Villa Family Wellness
Bekijk X-LOFT aan zee
Eco-Lodge Wellness


Social media

Contact ons

© 2022 Homeful. All rights reserved.