Blog

Vakantiehuis aan zee met hond

Vakantiehuis aan zee met hond

Er gaat niets boven een vakantie aan zee. Het geluid van de golven die tegen de kust slaan, de geur van zout in de lucht en het gevoel van zand tussen je tenen. En wat maakt het nog beter? Een vakantiehuis aan zee met uw hond! Stelt u zich eens voor dat u lange strandwandelingen kunt maken met uw trouwe viervoeter, op zoek naar nieuwe avonturen en geuren. Of samen een duik nemen in de zee op een warme zomerdag. Mocht het weer minder aangenaam zijn kun je ervoor kiezen om een strandwandeling te maken.

Onze vakantiewoning is van binnen ook heel mooi en modern ingericht. De woonkamer is gezellig en is voorzien van een gashaard. En niet te vergeten, er zijn tal van hondvriendelijke restaurants en cafés waar u een hapje kunt eten met uw hond. Dus als u op zoek bent naar een leuke en ontspannen vakantie, overweeg dan zeker een strandvakantie met uw hond bij Homeful.

Met de hond op vakantie

Zoals iedereen weet die ooit een hond heeft gehad, worden ze snel een deel van het gezin. Ze bieden gezelschap, onvoorwaardelijke liefde, en uren van vermaak. Voor veel mensen is het idee om hun harige vriend achter te laten als ze op vakantie gaan gewoon uit den boze. Gelukkig zijn er nu een aantal vakantieverblijven die honden met open armen ontvangen.

Stelt u zich eens voor dat u kunt genieten van alle voordelen van een vakantie aan zee met uw trouwe viervoeter aan uw zijde. Uw hond heeft niet alleen veel ruimte om te rennen en te spelen, maar zal ook graag een duik in de zee nemen om af te koelen. En het beste van alles is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een dierenoppas of het betalen van iemand om op uw hond te passen terwijl u weg bent.

Dus als u op zoek bent naar een vakantiewoning waar honden zijn toegestaan, bekijk dan eens onze homeful-woning aan zee. Uw hond zal u er dankbaar voor zijn!

Vakantiehuis aan zee van Homeful

Bij Homeful kunt u terecht als u op zoek bent naar een geweldig vakantiehuis aan zee met uw hond. Op het vakantiepark Basecamp in IJmuiden hebben wij een luxe eco resort woning waar u heerlijk kunt vertoeven. Onze X-loft is een Tiny House die van alle gemakken is voorzien. Wilt u lekker even weg met uw gezin (inclusief de hond) dan verwelkomen wij u hier graag!

Social media

Contact ons

© 2022 Homeful. All rights reserved.